امروزه با گسترش شهرنشینی و کم تر شدن فضای سبز، نیاز به ایجاد محیطی که در آن بتوان گل ها ،گیاهان و درختچه های اپارتمانی و تزیینی را کاشت، احساس می شود.

آب بندی فلاورباکس


آب بندی فلاورباکس ها که مانند جعبه هایی برای گل کاری طراحی شده اند به همین منظور مورد استفاده قرار گرفته و در فضاهایی همچون بالکن ها، پشت بام ها، باغچه ها و پاسیو ها، می توان از آنها استفاده کرد. گاهی پیش می آید که بر اثر کمبود جا و باغچه در حیاط منازل و یا دیگر اماکن، امکان بهره بردن از فضلی سبز وجود نداشته و بیشتر افراد علی رغم داشتن چنین شرایطی، به گل کاری و فضای سبز محیطشان اسرار دارند و برای آن اهمیت ویژه ای قائل اند. لذا فلاورباکس ها با اشغال کم ترین فضا می توانند گزینه ی مناسبی برای این گونه از افراد به شمار آیند.

آب بندی فلاورباکس

ضمن استفاده از فلاورباکس ها، مراقبت و آب بندی فلاورباکس نیز از الزامات به کاردن آن ها می باشد، چرا که ایجاد عایق در این باکس ها ، علاوه بر عایق بودن در برابر رطوبت، از ریشه ی گیاهان در برابر سرما در زمستان و گرما در تابستان مراقبت خواهد کرد. عایق بندی یا آب بندی فلاورباکس در هر مدلی، می تواند بر عمر و ماندگاری و دوام باکس مورد نظر نیز بیافزاید.

شرکت سدآب اولین ارائه دهنده محصولات تخصصی آب بندی در کشور می باشد. پروژه های عظیم کشور زیر نظر این مجموعه راه اندازی شده اند که می توانید در قسمت پروژه ها آنها را مطالعه نمایید.

با ما تماس بگیرید:

021-22908525

021-22271941

021-22271914

روش انجام عایق بندی فلاورباکس

  • در مرحله ی اول آب بندی فلاورباکس ، در ابتدا باید درون جعبه خالی شود. بنابراین اگر داخل فلاور باکس موردنظر گل و یا درختچه وجود دارد، قبل از هر کاری باید از داخل جعبه بیرون آورده شود. بعد از بیرون آوردن گل ها و گیاهان درون جعبه ، خاک درون آن خالی می شود تا به تمامی سطوح داخلی و دیواره های باکس دسترسی پیدا کرد.
  • در مرحله ی دوم و بعد از بیرون آوردن محتویات داخل باکس، به داخل جعبه نگاه کنید و در صورتی که از عایق های سنتی و قدیمی در درون آن به کار رفته بود، آن را از داخل باکس جدا کنید. زیرا مواد عایق بندی فلاورباکس را نمی توان با عایق های سنتی و قدیمی به کار برد. بنابراین به طور دقیق، مواد و متریال های قدیمی را به آرامی از محفظه مورد نظرتان جدا کنید و آن را از هر گونه آلاینده ی باقی مانده تمییز کنید.
  • بعد از پاک سازی محفظه مورد نظر ، باید منتظر ماند تا باکس رطوبت و نم خود را از دست بدهد و آماده ی به کارگیری متریال ها و مواد مورد استفاده برای آب بندی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: انواع روش آب بندی استخر

آب بندی فلاورباکس

  • بعد از خشک شدن و رفع رطوبت فلاورباکس از ملات های مخصوص درزگیر باکس استفاده می کنیم و تمامی درز ها و محفظه های باز فلاورباکس را می بندیم.
  • مرحله ی بعد، شروع کار ایزولاسیون می باشد که باید در این قسمت عملی شود. ایزولاسیون به کمک ملات سیمانی روی سطح اجرا می شود و در نهایت یک سطح صاف و بدون ناهمواری درون محفظه باکس ها قابل رویت خواهد بود. این مرحله که به نوعی نرمه کشی به حساب می آید، زیر سازی کار اصلی می باشد.
  • در مرحله بعد از زیر سازی می توان مواد اصلی برای آب بندی فلاورباکس مورد نظر را به کار برد. از این طریق فلاور باکس های مورد نظرمان از نظر نفوذ آب و رطوبت و عوامل دیگر در امان می مانند. در این مرحله می توان از مواد عایق بندی فایبر گلاس استفاده کرد.

این عایق دارای پوشش پلیمری مستحکم و سبکی هستند و می توان آن ها را روی فلاور باکس ها به راحتی اجرا کرد. همچنین این عایق ها بهتر از عایق های سنتی به کار گرفته شده در قدیم می باشند که در این موارد نباید استفاده شود. بنابراین عایق فایبر گلاس ظرفیت بالایی در پوشاندن ترک های سطحی دارند و با میزان چسبندگی بالای خود، سطح مورد نظر را عایق بندی می کنند.

[irp posts=”24900″ name=”آب بندی چاله آسانسور”]

نکات مهم و ضروری برای آب بندی فلاورباکس

هنگام انتخاب مواد و متریال های مورد نظر برای آب بندی فلاورباکس حتما از متریال های مرغوب استفاده کنید تا نتیجه کارتان به بهترین شکل نمود پیدا کند.
به هیچ عنوان متریال های آب بندی را روی سطح خیس باکس استفاده نکنید. این کار باعث می شود که نتیجه مورد دلخواهتان را از آب بندی باکس نداشته باشید و از کیفیت کارتان نیز کاسته شود. بنابراین برای جلوگیری از چنین مشکلاتی به سطح کارتان ، زمان مناسبی برای خشک شدن بدهید.

هنگاه کشیدن لایه های عایق بندی فلاورباکس باید به این نکته توجه شود که تنها اعمال یک لایه از عایق بند برای این کار کافی نیست . برای محکم کاری و درز نکردن آب و رطوبت به بیرون از باکس و همچنین عدم نفوذ هر گونه منبع آب آلوده ایی از بیرون به داخل باکس باید از پنج لایه عایق کاری استفاده کرد. این لایه ها به ترتیب ژئوتکستایل، لایه آب بند، ژئوتکستایل، ژئودرین آکواسل ، فیلتر خاک می باشد .

آب بندی فلاورباکس

نتیجه گیری

امروزه فلاورباکس ها به یک وسیله ی زینتی در خانه ها، ادارات، بیمارستان ها، هتل ها ، رستورن ها، استخر ها و دیگر اماکن تبدیل شده اند که نقش به سزایی در ایجاد فضای سبز و زیبا سازی محوطه ها را دارند. این وسایل زینتی ارزشمند، آن دسته از نیاز انسان را که با دیدن فضای سبز و طبیعت رفع می شود را در دنیای پر مشغله ی امروز بر طرف می کنند و همچنین علارغم مزایایی که دارند به رسیدگی هم نیاز مند اند.

از آنجا که فلاور باکس ها با گل و گیاه سرو کار دارند و گاهی باید درون این باکس ها برای رسیدگی به گل ها آب مصرف کرد، باید آب بندی و یا عایق کاری شوند.

برای جلوگیری از نشت آب به بیرون باکس و همچنین نفوذ آب های آلوده و مضر به داخل این باکس ها، انجام عملیات آب بندی امری حیاتی به شمار می آید. عایق بندی فلاورباکس درای اصول و مراحل خاص خود می باشد که باید هر مرحله را در زمان مناسب خود انجام داد و ترتیب این مراحل در پروسه ی اب بندی را حفظ کرد.